Group

Gratis verzending in België vanaf €50 | Gratis retour | +32 (0) 484 / 430 666 (Nederlands / English) | +32 (0) 488 / 703 412 (Français)

St Valentijn # 14 februari # 7 jaar Yvanta!!! Bij elke bestelling ontvang je een geschenkje!!

Nieuw # SITWEAR # Broek voor rolstoelgebruikersDonderdag 31 januari 2019

Nieuw in het gamma van YVANTA lees hieronder het verhaal van de oprichter van het merk SITWEAR:

Hoi!

Mijn naam is Steven Claeys, ik ben 27 en tetrapleeg sinds mijn ongeval in Australië in 2014. Ik ben verlamd van aan de borst naar beneden toe en deels in mijn armen en handen.

Na mijn revalidatie merkte ik al snel op dat vele specialisten weinig of geen aangepaste kledij voor rolstoelgebruikers aanbieden en dat de kledij die wel aangeboden wordt vaak lelijk, oncomfortabel en soms zelfs ronduit gevaarlijk is.

Hierdoor besloot ik samen met twee getalenteerde fashion designers en de hulp van de koning Boudewijnstichting aan de slag te gaan om de ultieme rolstoelbroek te ontwikkelen. Een modieuze broek, volledig aangepast aan een permanente zittende levensstijl en meer specifiek nog, afgestemd op de verschillende noden die de oorzaak voor het rolstoelgebruik met zich mee kunnen brengen. Dit allemaal op basis van mijn eigen ervaring en die van een hele reeks specialisten zoals ergotherapeuten, kinesitherapeuten en zelfs de voorzitter van de Europese adviescommissie rond drukwondpreventie.

Het resultaat? Een fantastische broek voor personen die permanent zitten. Een broek die het jou en je zorgverleners makkelijker maakt om hem aan of uit te doen. Een broek met zo weinig mogelijk naden en een naadloos zitvlak om drukwonden te voorkomen. Een broek met een hogere rug en langere pijpen om alles mooi bedekt te houden, en nog zo veel meer…

Al deze kennis en aanpassingen zijn dus samengebracht in één modieus design. De hele lijst van bijzonderheden en alle andere info kan je bekijken op sitwear.com.

We maakten het jou ook super gemakkelijk om de juiste maat te vinden. Door het gebruik van ons eigen matensysteem kan je na het opmeten van maar één enkele maat direct de juiste keuze maken!

Het heeft ons bloed zweet en tranen gekost om na twee volle jaren van ontwikkeling eindelijk met onze fantastische broeken naar buiten te kunnen komen. Geef jouw billen wat ze verdienen en koop jezelf de beste sitwear op de markt!

kijk vlug: https://www.yvanta.be/detail/395/broek-voor-rolstoelgebruiker

Heb je vragen, feedback, opmerkingen of tips? Stuur ze ons dan zeker toe via info@yvanta.be of info@sitwear.com !

Groetjes vanwege heel het Sitwear team en ik

Steven Claeys

Founder Finalist Antwerpse Jonge Ondernemer van 2018 TOYP Worldwide - Winnaar 2017 TOYP Belgium - Winnaar 2017

Onze partners

We werken uiteraard met de beste partners